Kirjed: 0
Kokku: €0

Hea Töö Esialgse Unlocked Samsung Galaxy Tab 10.1 P7510 P7500 16GB WIFI Emaplaadi Loogika Ema trükkplaadi

  • (2 Kliendi ülevaated )
€13.36

Võimalikud Valikud

Kategooria:Mobiiltelefoni Osad

Pls Teade :

1.Emaplaadi on 100% originaal ja lukustamata,kuid see on kasutatud,mitte uus , see võib töötada igas riigis ,saate oma tellimus 100% kindlust.

2.meil on ka teisi emaplaadid brändi apple iPhone ja brändi samsung ,kui teil on vaja ,pls võtke meiega.

3.Sa shouldbetter valida DHL/EMS express laevandus,emaplaadi võib saata teile ohutuse ja kiiremini.

4. kui sa ei tea, kuidas installida pardal,pls abi paluda installida professionaalne inimene, aitäh!

Saadetiste:

1.Me praegu laeva maailmas countried.Välja arvatud juhul, APO/FPO kasutades usaldusväärse kolmanda isiku kuller teenuseid.

Kui kaua see jutud mulle reveive korraldusi.

Aega see võtab, et saada oma tellimus sõltub 2 tegurit:saatmisviis valida ja tellimuse täitmise aja jooksul.Palun pange tähele, et me teeme oma parima, et veenduge, et te saada oma tellimus õigeaegselt.

Garantii

1.Toote allikad on kõrgeima kvaliteediga.Kui te ei ole rahul objekti olete ostnud,võtke ühendust meie klienditeenindusega Meeskond nii kiiresti kui võimalik.Me saame aidata teil mis tahes tulu ja toetused, mis põhineb seisukord punkt.

2.Kui kaup teile ei saanud, nagu kirjeldatud,teatage sellest meile ja saada meile tagasi 3 päeva jooksul tagasimaksed.Maksame nädala jooksul kättesaamisest alates tagastatud kaubad.

3.Pakume ühe kuu jooksul garantii kõigi meie toodete kohta.Kõik kaubad tuleb tagastada algses tingimused (meie garantii kleebis,meie tempel ja originaal pakkimine).Me soovitame, meie kliendi, et testida tooteid esiteks enne paigaldamist.Tagasi saab olla ainult põhjendatud ja toetust töödeldud, PÄRAST seda kui oleme saanud teie kirje.

Palun pange tähele, et järgmised olukorrad on nonreturnable:

1).Juba paigaldada ja kasutada.

2).Punkte ilma meie kleebis või originaal pakendites.

3).Esemed ei ole meie.

Märkus:Klient peaks kandma kulud laevandus kauba tagasi ja me maksate shippi

Sildid: samsung galaxy tab pro 10.1 klaas, samsung tabel p7500, lahutamatu ahelad, msi rgb fännid jahutus, asus ahelad, 3d ema kinkekaart, galaxy tab 122 emaplaadi, juhul batman galaxy tab 2, galaxy tab 3 101 emaplaadi, galaxy p7500 film.

QC Täielik QC Testitud
Staatus Lahti & kasutatud
OS Android Süsteem
Kvaliteeti 100% Originaal & Lukustamata
Mudeli Number Samsung Galaxy Tab 10.1 P7500 P7510
Brändi Nimi ZUIDID
Sertifitseerimine Puudub
Päritolu Mandri-Hiina

Selle toote arvustused

Anonymous - 2022-07-16

Tasu on töö. Tablett lendab nagu ei kunagi varem. Algselt tablett ostis Amazon 100 aastat tagasi. Perioodiliselt üle koormatud, alles pärast 10 aasta jooksul pärast reboot, firmware lendas. Nagu ma saan aru nüüd, mälu kiip lagunemine. See on lihtsam muuta kui ema muutmiseks mälu ja seejärel ühendage kiip koos tamburiin süsteemi. Üks jamb, ei vaadanud, kui mu ema kell 16 GB, mul oli 32. Kuid ei ole põhimõtteliselt on teil vaja tahvelarvutit ainult üks eesmärk. Ja nüüd ta saab täita oma eesmärk

Anonymous - 2022-12-27

Kõik (Pakendi -, tarne -, kvaliteedi) on suurepärane. See on lihtsaim viis taastada tablett pärast surnud magistrikursuse. Ma olen väga rahul.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Teie Hinnang