Kirjed: 0
Kokku: €0

EDC Käigukasti Võtmehoidja Vidinaid Inteligentes Omanik Kausta U-Tasku Multi-tööriist Väikeste Vahendite Kogumine

  • (4 Kliendi ülevaated )
€2.22

Võimalikud Valikud

Kategooria:Camping & Matkamine

Tee oma võtmed organiseeritud ja lihtne leida Tihedalt hoiab võtmed koos ja kõrvaldab masendav klahviheli Kerge ja tugev, saate klipi selle kohta, kott, seljakott, vöö rihm jne Saab säilitamine 5 korter võtmed või vähem (sõltub võtme kuju ja paksus), Rist Võtmed saab paigaldada (mis on võrdne paksus ühise võtmed 3-4tk) Tehnoloogia: CNC lõikamine & Metalli Stantsimine Materjal: 6061-T6 Alumiinium(Case), Roostevaba Teras(Kruvid, Clip) Suurus: 75*33mm(2.95*1.3") Kaal: 30gram komplekti kuulub: 1 * Võti Korraldaja + Tarvikud Pack(Kruvid, kummirõngad)

Sildid: käepide titaan edc, must edc, bushcraft paracord, plaat vidinaid, tai köök vidinaid, huohuo multitool, vahend edc pakk, määratlemata püksid, ds5 signaal lamp, kuld vidin.

Päritolu Mandri-Hiina
Suurus S
Tüüp Tasku, Multi Vahendid
Brändi Nimi gbt

Selle toote arvustused

Anonymous - 2022-08-17

Mis see on. Idee on hea, aga rakendamine jätab palju soovida

Anonymous - 2022-09-21

Selleks oli tehtud 22.08.2022 G. Tarne oli üks kuu enne punkti küsimus "region56 Pyaterochka". Pakitud pupyrku kott, kõik saabunud puutumata. Korraldaja majapidajanna kujul, pastakas, nuga, seal on koht, täpsustamist üldiselt. Seal oli neli võtmed väike, üks saab lisada veel viies, kuid ma ei ole seda? Mul oli lihtsalt panna, pesumasin läbimõõdust tõmmates Polt. Endiselt on varuosade komplektis. Disainer koguda ennast amatöör, ja palju erinevaid võtmeid, on võimalik välja võtta osa klahve või ei sobi, vaja on kõiki nüansse anda enne ostu. Kauplus soovitan kaubanduskeskused.

Anonymous - 2022-09-07

Toode vastab kirjeldusele. Saadetis tuli kaks nädalat.

Anonymous - 2022-12-22

Rahul, toode näeb välja väga hea kvaliteediga saabus oodatust varem palju õnne müüja tänan väga soovitatav ma jätkuvalt osta

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Teie Hinnang