Kirjed: 0
Kokku: €0

Wonlex Smart Kellad Õpilane Kooli GPS Tracker Lapsed 4G Videokõne KT26 Teismeliste SOS Remote Foto Jälgida Veekindel Kaamera Vaadata

  • (3 Kliendi ülevaated )
€101.78 €71.25

Võimalikud Valikud

Kategooria:Kantavad Seadmed

Wonlex Smart Kellad Õpilane Kooli GPS Tracker Lapsed 4G Videokõne KT26 Teismeliste SOS Remote Foto Jälgida Veekindel Kaamera Watch Часы

[KT25/KT26/KT27/KT25S/KT26S Vaata: nr Matemaatika Mängu, nr APP Store, ei whatsapp, nr klaviatuur, jne]

SIM-Kaardi omanik, ei muretse valesti SIM-kaardi paigaldamine; Vibratsiooni funktsioon (pakett sisaldab nr kruvid ja kruvikeeraja) Nr üks, välja arvatud Wonlex on kvalifitseeritud registreerida poodi Russam.ee Platvormi Wonlex nimi, palun ära Wonlex Pood, Originaal Wonlex aastal Russam.ee Platvorm järgmiselt: 1. Wonlex Ametlik Pood 2. Wonlex Volitatud Pood 3. Wonlex Kid GPS Smart Watch Store Nüüd me pidulikult teatada, et meil ei ole vennad mark ja filiaalide kohta Russam.ee platvorm.Palun osta ainult need originaal Wonlex hoida temperatuuril üle, et vältida osta võltsitud punkt.Enne tellimuse, palun teada: 1. Kõik kellad toetada vene keeles, kuid klaviatuuri texting on toetab ainult inglise keeles, ei ole vene keeles, sest vene klaviatuur ei ole veel välja töötatud. 2. Kõik 4G vaadata, mis on whatsapp, whatsapp on kolmanda osapoole app, mitte watch funktsioon, whatsapp on video funktsioon võib mitte töötada vaadata!Palun kasutage vaadata video helistada ainult! 3. Kõik ostjad, palun võtke ühendust müüja enne avamist vaidluste ja palun võtke ühendust müüja kui teil on küsimusi! 4. Kui avate vaidlus ilma side, küsi ainult toetuse raha, ilma et kaup tagasi saata, siis tuleb lisada Wonlex musta, ei ole teretulnud ostja loetelu ja järelmeetmete koostöö on lõppenud. 5. Wonlex ei meeldi halb ostjad, kes ainult toetust, kuid ei teatist ega kauba tagastamine. 6. Wonlex Hea teenuse pakkumine on ainult ostjale, kes on nõus cocommunicate.

Soojalt Kiire:

(Erinevuse tõttu pildistamise ja valgustus, värv foto võib veidi erinevad tegelikust tootest.)

1.Tema parem alla laadida google play teenuse sisse oma telefoni,Mõnikord Setracker2 avaldaja Kaart ei tööta ilma Google Play Teenustele.

2. Türgi kasutaja saab kasutada ainult Leida Minu Lapsed appi meie vaadata oma imei-koodi(ei saa kasutada setracker app), palun saatke oma imei-koodi meile, kui paned järjekorras, video-kõne funktsioon ei tööta, kui kasutada oma imei meie 4G mudel .

3 .Paljudes Riikides on helistamisel vaadata, kõik telefoniraamatu numbreid 4G vaadata on tuvastatud, ilma nimeta, kuid ainult numbrid , mõned 2G kellad võib olla see probleem, kuna SIM-kaart peidab nimi.See on võrgustik probleem: vaike-SIM-oli "hide my number" .seda võib muuta, kui toetuse teenuse operaatori SIM-kaart.Teine lahendus, et kell kindlaks helistaja number, tuleb sisestada telefoninumber ja nimi, mis ei ole ainult kohaldamise kaudu, kuid ka kirjutage talle eraldi SIM-kaart ise.

4 .Umbes "Heli Hooldaja/Seire/Tagasi Helistada Funktsiooni" puudu app : palun paigalda sim-kaart ning seadistada vaadata töötab, toob see väljas avastada LBS ja GPS-i, siis see funktsioon on sync.(Server peab saama tugijaama asukoht ei ole Saksamaa ja Norra, siis vastavad järelevalve funktsioon, mida auto.)

5 .USA, Kanada, Austraalia, Uus-Meremaa , Singapur, kus 2G on peaaegu ei ole saadaval. (Soovitame 4G mudelid)

6 .Parem kasutada meie Setracker 2 või Setracker app , kuigi mõnikord võib esineda Reklaame meie app (võite klõpsata nuppu, et väljuda), aga see võib vabalt kasutada alaliselt.Kui kasutate mõnda muud rakendust nagu FMK , automaatselt tagasi Setracker serveri IP, kui kasutate mõnda muud rakendust, põhjustada vaata alati offline.

7 .Kui sul on oma server ja app , et soovite testida meie olge, palun, jäta märge vastavalt teie tellimus "Dekrüpteerimist Versioon" enne saatmist.Kuna meil on vaja kohandada firmware ta.

8 .Nõuanded: palun eemalda PIN-kood SIM-kaardi enne paned selle sisse vaadata (nt.on telefoni), muidu see ei toimi.

Oluline Kiire:(Palun teavitage meid teil on vaja FMK enne saatmist, sest ainult siis saab flash firmware määrata FMK ip-enne saadetise )

1.Siin tuleb öelda, esiteks seda, et FMK avaldaja ja muud rakendused ei toeta Videokõne Funktsiooni,

2.Kuna sa seda kasutada, siis Videokõne Funktsiooni ei tööta, seega on parem kasutada meie Setracker2 avaldaja.

3.Kui soovite siiski kasutada FMK või muu rakenduse, selle ok, aitame authoried, kuid ainult saate määrata FMK ip poolt flash firmware enne saatmist .

4.Kuid see on väga raske muuta tagasi meie Setracker2 server enam kuna sa seda kasutada, siis tuleb ühendust võtta FMK-või muu avaldaja ettevõtte lahti,

ühtegi küsimust muud rakendust, me ei saa anda mingit abi, sest nad ei ole aluseks, et meie server, me ei saa mitte midagi selle eest.Mida me teha saame, on ainult authoried ja flash firmware enne saatmist .

FMK ei ole meie app, kui teil on mõni küsimus, kuidas on nende app, teil on vaja leida FMK firma, et seda parandada.Mida me teha saame, on pakkuda ainult authoried ja flash firmware enne saatmist .

Funktsioonid :

Reaalajas positsioneerimise: Kasutades GPS ja WIFI & LBS , aidata oma täpset asukohta lapse geograafiline asukoht.

3 SOS-numbrid : Seal on 3 SOS-numbrid saab määrata RAKENDUSE,vajutage SOS-nuppu 3 sekundit all, saab kasutaja kõne ja saada häire teateid telefoni number.

Ei ole häiriv aeg: Vanemad võimalik valida 3 klassi korda APP kilp kõne,vaid SOS number saab dial, vältida lastel mängida kella klassis.

Hääl seire : Kui telefoninumber kinnitas, vaata kutsuvad number automaatselt, kui kasutaja ei tea.

Kontakt : Nuppu, et sisestada ja valida number dial (10 kontaktide arvu saab määrata rakenduse)

Kaamera :toetus pildistamine salvestab seade. 30W.

Sammud : Lülitage samm lülitit appi, kui pedometer töötab samme andmed sünkroonitakse.

Galerii : toetus poe 400pcs viimaseid pilte seade.

Teatis: 2-way helistada, Hääl & tekstisõnumi, Kaug-jälgida,Videokõne, VOLTE;

Tervis: Pedometer, Magada monitor

Teate režiim: vibratsiooni -, kõne -, vaikust

Sildid: syytech smart vaadata, j1 smart vaadata, vaadata tis, pixar watch lapsed, wonlex lapsed gps-vaata, saksa pere, njy smartwatch, smart kellade ansamblid smart kellad, määratlemata püksid, minoi gps.

Tagumine Kaamera 0.3 MP
Tegevust Jälgida Sammud Tracker
vibratsioon tugi
Mälu 512MB RAM+4GB ROM
Juhul Materjal Plast
Ekraani Suurus 1,4-tolline OGS värviline puuteekraan, 240*240
Bänd Materjal Silikageel
Bänd Eemaldatav Jah
Aku Eemaldatav Jah
Lahendus 9820E
Taotluse Vanus laps
JÄÄR 512mb
Resolutsioon 240*240 pikslit
Brändi Nimi wonlex
Ekraani Kuju Ruut
Emoji-Intercom tugi
CPU Mudeli 9820E
Asukoht GPS+AGPS+£+WIFI
Kategooria smart kellad
GSM,GPRS GSM
Tüüp Käeketid
LBS täpsus 100-500m
Mitu Dials No
Aku Maht >450mAh
SÜSTEEM Android OS, ios
Veekindel polüesterkangas Elu Veekindel
Stiil Armas
Laadimise režiim Magnet Kaabel Eest
Hääl assistent sisseehitatud NO
Sertifitseerimine CE
Võrgu Režiim 4G
GPS Jah
Ekraani Resolutsioon 240*240
Mõõdikud mõõdetud muud
SIM-Kaardi Saadaval Jah
RAKENDUS on Allalaadimiseks Saadaval No
GPS-i täpsus 3-10m
WIFI asukoha täpsus 3-50m
Bluetooth-ühilduva Versiooni Puudub
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Ekraan 1,4-tolline OGS värviline puuteekraan, 240*240
Videokõne tugi
Keel Inglise, Vene, Hispaania, Poola, Portugali keel, Türgi, Itaalia, Prantsuse, Saksamaa, Jaapani, Ukraina, Hollandi keel, Araabia, Indoneesia, Kreeka
CPU Tootja Mediatek
ROM 4 GB
SIM-kaardi nano-SIM-kaardi
Mehhanism Jah
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon Passometer, Sõnumi Meeldetuletus, Kõne Meeldetuletus, Kõnele Vastamine, Dial Kõne, 24 tundi lennuõpet, Äratuskell, nädal, Kuu

Selle toote arvustused

Anonymous - 2022-09-05

Kõik on hästi. Saatmine kiire. Vaadata originaalpakendis, kõik toimib. GPS tracker lood, viga ei ole suur. Kaamera, mikrofon, kõlar, kõik super, foto kvaliteeti, video on hea, kui räägid kõik on hästi kuulda. Mõlemad vanemad ja laps on õnnelik.

Anonymous - 2022-08-28

Disain vaadata on suurepärane. Helistamine on suur. Selle kuuldavus lapse ja laps on suurepärane. Video ühendus (pildil) on suurepärane. Tasuta hoitakse (Bluetooth ja WiFi on välja lülitatud) täiesti (pool päeva on tarbimine 13% ühe videokõne ja 2 tavalisi kõnesid). Positsioneerimine ei ole väga täpne (mõnikord näitab naabruses maja 30 meetrit). Menüüs on paar küsimust. See on puudumise võrgu signaali ja ülejäänud akut. Protsent ülejäänud laadimine võib ainult vaadata telefoni rakenduse, mis ei ole väga mugav (laps ei saa aru, kas teil on vaja, tasuta). Üldiselt ostmiseks on rahul.

Anonymous - 2022-12-28

Ostetud 3000 täiendavat rihm. Normaalselt tööle, koos Wi-Fi välja lülitatud, geolokatsioon on üsna täpne, kuuldavus on normaalne, nagu ka telefoni teel; see külmub sageli ja tugevalt video. Tõlkimise kohta, et seade on korralik. Taotlus on üsna mugav. Vestlus on sageli lollakas ja selle asemel, et vestelda tahab teha videokõne, taaskäivitus seade aitab, kuid siis mõne aja pärast kõik kordub uuesti. Kui pealtkuulamine töötab hästi, seade on blokeeritud kuulamise ajal ja laps ei saa vajutage midagi. Pedometer asub häbitult! Laadimine on piisavalt 2,5 päeva, kui seda aktiivselt ei kasutata. Müüja on seltskondlik. Tarneaeg on 10 päeva Rostov piirkonnas. Eesmärgil, et ma oletasin, et seade on sobiv.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Teie Hinnang