Kirjed: 0
Kokku: €0

Kaasaskantav Lõuna Jahuti Kotti, Kokkuklapitavad Isolatsioon Piknik Ice Pack Toidu Termiline Kott Juua Vedaja Isoleeritud Kotid Toiduainete Tarnimiseks Kott

  • (0 Kliendi ülevaated )
€1.95 €0.98

Võimalikud Valikud

Kategooria:Camping & Matkamine

Omadused: Isoleeritud kott: alumiinium foolium, täielik isolatsioon wrap toidu kott hoiab oma külma, külmutatud objekte, lahe ja teie sooja asjade juures soojuse tunde.Premium kvaliteet: Valmistatud mittekootud kangast, alumiinium foolium, see on isoleeritud, veekindel, nontoxic ja lõhnatu.Tõmblukk: Koos vastupidav ja tugev tõmblukk, mida on lihtne avada ja sulgeda.Euroopa lekke-ja veekindel tassima võimaldab voolab viibimise kott.Tugevad käepidemed: Valmistatud vastupidavad ja mugavad käepidemed, et teha veavad lihtne Hea kvaliteet: Ehitatud karm, et hoida toidu ohutu, turvaline ja hästi isoleeritud, samas kaubanduskeskused Kokkupandav bag: Saab kokkupandav, sobib säästa ruumi oma auto, telk, kodu või kontor Suurte space: Palju ruumi igasuguseid toidu kättetoimetamine esemed.Laialdaselt kasutatakse: Seda on mugav kasutada, kui teie lõunasöögi kott, jahuti kotti, piknik kott ja rohkem.Suurus: 21*14*17cm/28*14*17cm Värv: must/punane/ Materjal: mitte-kootud kangast Pakett sisaldab: 1 x isoleeritud lõuna kott Märkused: 1. Palun lubatud 1-3mm erinevuste tõttu manual mõõtmise, täname oma arusaamist! 2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, palun aru, et pilt ei kajasta tegelikku värvi kirje.

Sildid: Isoleeritud kottide, telkimine vidinaid, külmik kott isoleeritud, Toidu Kohaletoimetamine Kott, juua vedaja tarnete.

Koos Külmik Kott No
Koos Söögiriistade No
Mudeli Number Kaasaskantav Lõuna Külmik Kott
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal muud

Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Teie Hinnang