Kirjed: 0
Kokku: €0

Mini Käsitsi Käivitamine Muusika Liikumine DIY Muusika Box Dekoratiivsed Kollektsiooni Mitme Kujunduse Muusika Kättesaadavaks Armas Jõulud Kingitus

  • (4 Kliendi ülevaated )
€0.36 €0.17

Võimalikud Valikud

Kategooria:Home Decor

Mini Käsitsi Käivitamine Muusika Liikumine DIY Muusika Box Dekoratiivsed Kollektsiooni Mitme Kujunduse Muusika Kättesaadavaks Armas Jõulud Kingitus

Bullet Punkte: 1、Lihtne Disain: Meie Akrüül Music Box on mõeldud nii lihtne ja ilus, lihtsalt keera käepide, ja te kuulete selge, muusika ilma akut.

2、Akrüül Materjal: Meie Selge Music Box pakub kauneid lugusid ja kvaliteediga tehtud.Väljaspool on valmistatud akrüülist ja sees ja vänt on pinnatud hõbe.

3、Mini Suurus: õige suurusega, et meie Muusika Box tagab, et see on ideaalne tahes sisekujunduse teema, kodu kaunistamiseks, või kogumise!Võite olla kindel, et osta.

4、Terapeutiline Funktsioon: Kellel seda vähe Akrüül Selge, Muusika Box, poolimis-ta, vaadates, kui vähe käike liigutada, ja kuulata muusikat, mis iseenesest on rahustav kõrvad.

5、suurepärane Kingitus: Meie Käsi-Cranked Muusika Box, mis pakub kauneid lugusid ja kvaliteet tehtud on suurepärane kingitus teie sõpradele või perele.Nad armastavad seda pärast kasutamist!

Kirjeldus:

Armas kingitus endale või oma sõpradega, ma loodan, et see muusika box toob sulle õnne ja loodan, et teile meeldib muusika elu!

Kirjeldus:

Nimi: Käsitsi Käivitamine Muusika Liikumine

Kuidas kasutada: käsi vänt

Materjal: metall, pvc

Värv: hõbedane

Mõõdud: ca 6*5*3cm/2.36*1.97*1.18 aastal (ei kuulu käepide suurus)

Märkused:

Teises valguses kaadrid ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemente pilt mõnevõrra erinev tegelikust esemed.Mõõtmisviga on umbes +/- 1-3 cm.

Pakkeleht:

Käsitsi käivitamine muusika liikumine *1

Sildid: Mini Käsitsi Käivitamine Muusika Liikumine, mehaanilise muusika box, Muusika, tuule üles kellavärk, decor, Kaunitar ja Koletis.

Mudeli Number mini music box
Liikumine muud
On Nutikas Seade NO
Funktsioon Puudub
Kuju Ristkülik
Play Power Käsi Cranked
tugi Dropshipping/Hulgimüük
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Metallist
Tüüp Kellavärk Tüüp
Mängutoosid Kuju muud

Selle toote arvustused

Anonymous - 2022-10-31

Karp on mõrane, kuid see on okei.

Anonymous - 2022-10-14

Hästi pakitud õiguse

Anonymous - 2022-10-31

Hea.

Anonymous - 2022-10-20

Purunenud tooteid, müüja saatis mulle vähem tooteid, siis maksin. Väga halb suhtlemine müüja. Halb kogemus. Ei osta temalt midagi.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Teie Hinnang