Kirjed: 0
Kokku: €0

Servo Arm Sarv 44mm 17T Hambad Hammas Rooli Pool 1/5 RC Auto Bensiini Petro Auto, Paadi HSP TKI Wltoys

  • (0 Kliendi ülevaated )
€2.23 €1.94

Võimalikud Valikud

Kategooria:Puldiga Mänguasjad

hõbeda sulamist alumiinium 44mm 17T hambad hammas rooli poole servo arm sarv jaoks 1/5 RC Hobi Mudel bensiin petro Auto, paadi HSP TKI Wltoys Jaoks RC Sõiduki Tüüp : RC Auto / Paadi Skaala : 1/5 Kütuse Allikas : bensiin petro Sõidukite Tootja : HSP TKI Wltoys, Muud Brändi

Kirjeldus: 44mm, 17T ik 1:5 bensiini petro auto

Klienditeenindus 1. Umbes Makse Praegu järgmisi makseviisid on aktsepteeritud Russam.ee:Visa/MasterCard/Maestro, pangaülekandega, WebMoney, Yandex.Raha, Western Union,QIWI, DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Ideaalne, Giropay, Sofort Pangandus, Przelewy24, mobiiltelefoni vene (MTC, MegaFon, Linnulennult, TELE2), American Express.Clik Siia, Et Rohkem Teada https://icshall.alipay.com/hall/cateQuestion.htm?ccateId=452&pcateId=444&categoryId=452&language=en_US 2. Umbes Laevandus Sa võid valida tarneviisi sa tahad, kui te tellida . 3. Jättes Tagasisidet, siis Palun võtke meiega ühendust esimesel kui teil on mingeid probleeme järjekorras .Parimat teenust pakutakse.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Toodete kohta Infot Värv : Metall tooted olid värvilised, mida anodic oksüdatsiooni ravi .Mõnikord värv on natuke erinev anodic oksüdatsiooni ravi .Loodan, et te seda teada enne tellimuse.

Umbes Scratch :, Sest metall on väga lihtne olla kriimustatud.Metallist tooteid võib mõni defekt pinnale, nt scratch.Me loodame, et teie arusaam.Umbes Eri Partii Protsess: võib-olla iga perioodiline protsess on mõned differents välimus, see ei mõjuta toodete töötavad.Loodan, et te seda teada enne tellimuse.

Umbes Kohaletoimetamise Aadress 1. palun kinnita, õige aadress enne järjekorras .Kui teil on vaja muuta aadressi pärast, et palun tühistada ja uue tellimuse õige aadress . 2. palun pakkuda aadressi inglise keeles.Analphabetic süsteem aadress ei ole saadetud läbi shipping company .Ja see, et võidakse tühistada .

Russam.ee Premium Kohaletoimetamine Vene Ostja 1. Vastuvõtja Nimi sodi olema pass nimi. 2. Kuu väärtus peaks olema alla 1000 euro ja kaal peaks olema vähemalt 31kg .Või sa pead maksma tulumaksu . 3. Kogus toode üks suurus või värv , ei tohiks olla rohkem kui 5 tk .Või sa pead maksma tulumaksu . 4. Pärast tarnimist Et vedaja küsib, et pakkuda passi number , passi-nime ja passi Väljaandmise Kuupäev .Ja teil on allkirjastatud tollivormistuse litsentsilepingu online.

Võtke meiega tagastamise 15 päeva jooksul, kui te ei saa pärast 60 shipping päeva.Pakkuda tracking numbri, mis on jälgimine teabega .Pahaks, kui toode on katki laevandus.

Sildid: mudel rc bensiin, v servo, mz servo, servo sku, suur rooli kate, võtmehoidjad rool, kleebised ankur rool, madrus ankur rooli võtmehoidja, rc veoautod täiskasvanute bensiin, suur arm kasutuseks.

Vahend Tarvikud Assamblee Kategooria
Kütuse Allikas bensiin petro
RC Osad ja Accs Servo Tarvikud
eest HSP TKI Wltoys Axial
Nelivedu Omadused Kogumispunkt
Brändi Nimi RCAWD
Materjal Freesitud Alumiinium Sulamist
Mudeli Number N10071
Kasutamine Sõidukid & Puldiga Mänguasjad
Skaala 1/5
Kaugjuhtimispult Lisaseadmed/Seadmed Servo Arm Sarv
Sõiduki Tüüp Autod
Upgrade Osad/Tarvikud Arm

Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Teie Hinnang